Voor organisaties: merk- & communicatiestrategie, advies en uitvoering.

De kern ontdekken en waarmaken.

Als organisatie ben je geloofwaardig wanneer helder is wie je bent en welke waarde je levert. Wat is je visie, je missie, wat drijft je en hoe maak je dit waar? Relevantie, vertrouwen, verbinding en resultaat ontstaan wanneer je hiermee aansluit op de behoeften van mensen en de maatschappij. Soms ben je als organisatie zó gericht op het behalen van financiële doelstellingen of op het aansluiten bij de wensen van klanten, dat je uit het oog verliest waar je nu werkelijk voor staat.

Ik help je, als merk- en communicatiespecialist, bij het (opnieuw) ontdekken van de kern van jouw organisatie; dat waar je voor staat en gaat. Ik help jouw organisatie aan een duidelijke positionering en deze tastbaar te maken door een scherpe strategie en rake uitvoering.

Ik ben inzetbaar voor:

Wat mijn aanpak kenmerkt, is een scherpe inhoudelijke blik én het vermogen mensen mee te nemen. Door mijn sensitiviteit en coachende stijl zorg ik voor een succesvol gezamenlijk resultaat. Met mij in het team heb je iemand aan boord met een groot analytisch en strategisch inzicht, dat ik op een aansprekende manier relevant en tastbaar weet te maken voor de juiste groep(en) mensen.

Een persoonlijke kennismaking geeft de beste indruk en maakt duidelijk wie ik ben en of mijn manier van werken bij jouw organisatie past. Neem dus vooral contact op voor een vrijblijvende afspraak. Ook kunnen we dan je vraag doorspreken zodat ik een gerichte offerte kan maken.

“Maaike heeft ons (het team campagnemanagement bij de Dienst Publiek en Communicatie) in 2019 en 2020 geholpen om grote stappen te zetten in projectmatig creëren van campagnes. Maaike was in eerste instantie ingehuurd als campagnemanager, om met een collega de campagne ‘Wat kan mij helpen?’ neer te zetten. Al snel bleek dat haar kennis en ervaring bij oa de ANWB niet alleen op deze campagne maar voor onze totale manier van werken van grote meerwaarde was. Maaike is zeer gedreven en zeer gedegen. Sterk op relatie en scherp op kwaliteit. Met pijn in hart hebben we haar weer laten gaan. Maar met blijvend resultaat: een goed uitgewerkt werkproces, rolbeschrijvingen, een standaard meetplan en een heel opleidingstraject voor projectmatig creëren. We vroegen om een campagnemanager, maar kregen zoveel meer!”

Opdrachtgever binnen de Rijksoverheid

Volg mij op Linkedin.